ORAR MATURI

NIAGARA FITNESS CLUB

ORAR PANDA CLUB

NIAGARA FITNESS CLUB

 

Trimisa cu succes !

NIAGARA FITNESS CLUB

Oferă-ți o săptămână productivă
cu unul dintre abonamentele:

ÎȚI PLACE SĂ TE TREZEȘTI ÎN ZORI?

Off Peak

WEEK DAYS
Află prețul

EȘTI MAI ACTIV PE ÎNSERATE?

Late Evening

WEEK DAYS
Află prețul

Ofertă valabilă doar până pe 30 aprilie

Acces în toate
zonele Clubului
Antrenamente în grup
indor și outdoor
SPA și servicii
cosmetologice
Acces
Kids Club

Facilități:

Peste 50 de tipuri de antrenamente în grup:

- Aerobică
- Clasa de forță
- Aqua Game
- Fight Club
- Body&Mind
- Open Air

Zone de antrenamente:

- Cardio teatru
- Easy Line
- Bike
- Sala de forță
- Bazin, piscină
- Tenis de  câmp
- Sală Squash
- Teren de fotbal

Spa&Beauty:

- Jacuzzi
- Saună Turcească
- Cosmetologie
- Masaj și hidromasaj
- Coafor
- Aromaterapie
- Peeling corporal
- Spa capsulă
- Împachetări
- Solar
- Manichiură și pedichiură

Facilități copii:

Peste 30 de tipuri de antrenamente în grup:

- Aqua Games
- Aerobică
- Clase de rezistență
- Clase Artistice
- Body&Mind
- Mini Academie
- Clase de dans
- Ciclism
- Open Air

Săli de antrenamente:

- Cameră pentru copii
- Săli de antrenamente
- Piscină pentru copii
- Fight Club
- Tenis de câmp
- Squash
- Fotbal de câmp

Spa&Beauty

- Coafor
- Masaj

Petreceri:

- Zile de naștere
+373

PROGRAMUL ANTRENAMENTELOR ÎN GRUP

AQUA ZONE

 • Bazin

  Unul dintre cele mai bune din Chişinău, dotat cu 4 piste de 25 m lungime şi o zonă liberă pentru aqua aerobică în grup. Este dotat cu un sistem complex de curăţare a apei.

 • Piscină pentru copii

  Cu o adâncime de cca. 70 cm, potrivită copiilor de orice vârstă şi adaptată antrenamentelor în grup. Temperatura apei nu scade mai jos de 28 grade Celsius, deci poţi fi sigur că micuţul tău nu riscă să răcească.

 • Saună turcească

  Remediu pentru multe probleme de sănătate, sauna este cea mai potrivită soluţie pentru detoxifierea organismului, tratarea răcelilor, bronşitei, astmului, stabilizarea respiraţiei şi eliminarea toxinelor.

SĂLI DE ANTRENAMENTE

 • La Niagara beneficiezi de peste 20 de tipuri de antrenamente în grup, desfăşurate în 3 săli spaţioase şi dotate cu utilaj performant. Varietatea programelor propuse nu îţi va permite să te plictiseşti.

 • Poţi alege exerciţii aerobice pe biciclete, step-aerobică sau lecţii de dans (oriental, latina, zumba).

 • Antrenamentele de forţă, destinate consolidării părţii superioare şi inferioare a sistemului muscular, vor interesa atât femeile cât şi bărbaţii, presupunând utilizarea unei mase adăugătoare de greutate şi dozarea acesteia conform necesităţilor individuale.

 • Poţi alege şi ceva mai liniştit - Body Mind - inclusiv pilates, stretching, yoga.

TENNIS

 • Pentru adepţii unui stil de viaţă activ, Niagara fitness club propune 3 corturi de tenis amenajate potrivit standardelor internaţionale, 2 dintre care funcţionează şi în perioada rece a anului. În vara anului 2001, pe corturile noastre s-a desfăşurat etapa regională  Davis Cup, ceea ce vorbeşte clar despre calitatea serviciilor pe care ţi le oferim.

 • Orice doritor poate frecventa lecții de tenis cu un antrenor calificat. În plus, aici se organizează campionate şi turnee cu participarea membrilor clubului, cât şi a tuturor doritorilor.

 • Un set de exerciţii cu o intensitate sporită de efort este squash-ul, sportul în care pierzi de 3 ori mai multă energie acumulată decât în tenis. Squash-ul dezvoltă rezistenţa, coordonarea mişcărilor şi acţionează benefic asupra funcţionării sistemului cardiorespirator. Instructorii noştri cu experienţă te vor învăţa cu plăcere să joci unul dintre cele mai populare sporturi în rândul europenilor.

SPA & BEAUTY

Niagara îţi propune o gamă largă de proceduri de îngrijire a corpului, adevărat răsfăţ pe care îl merită orice femeie:

 • Cosmetologie
 • Manichiură şi pedichiură
 • Masaj şi hidromasaj
 • Coafor
 • Aromaterapie
 • Spa-capsulă
 • Peeling corporal
 • Împachetări

În cadrul programului complex de îngrijire a feţei, gâtului, decolteului sunt incluse proceduri de curăţare a feţei, hidratare şi lifting, drenaj limfatic pentru faţă şi gât cu efect de întinerire a pielii, alpha-beta & retinol peeling, mezoterapie, fotoepilare, reabilitare, consultarea cosmetologului şi întocmirea programului individual de îngrijire la domiciliu.

PANDA CLUB

 • Clubul pentru copii Panda reprezintă o varietate de programe individuale şi în grup, cum ar fi tenis, fotbal, înot, gimnastică, acrobație, yoga, dans și coregrafie, karate, kickboxing, clase de rezistență, step și ciclism. La orele noastre, copilul tău va degaja energia tipică celor mici, se va distra, va dobândi aptitudini şi va pune bazele unui mod sănătos de viaţă.

 • Copilul tău se va afla în siguranţă, sub stricta supraveghere a instructorilor cu studii în Pedagogie, în timp ce tu poţi să-ţi rezolvi liniştit planurile de serviciu.

FITNESS RESTAURANT

După un antrenament epuizant sau în timp ce aştepţi începutul acestuia, te poţi relaxa pe o canapea moale şi într-o atmosferă plăcută la restaurantul nostru, unde te vom servi cu o cafea aromată sau un meniu sănătos, delicios şi redus în calorii. Poţi alege între felurile unu şi doi, deserturi uşoare, o gamă largă de ceaiuri sau sucuri fresh.

Tot aici este prezentat un asortiment variat de alimentaţie sportivă: ciocolate, cocteiluri, batonaşe, energizante. Angajaţii restaurantului, dar şi antrenorii noştri îţi vor da mai multe detalii despre fiecare produs şi te vor ajuta să-l alegi pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine.

EI TE ÎNDRUMĂ SPRE REZULTAT

EI SUNT CLIENȚII NOȘTRI

img

Tatiana Heghea

Pentru cei care au ambiții mari Niagara Fitness Club oferă cele mai bune săli de antrenamente cu cei mai motivatori antrenori si un colectiv profesionist! Clubul e pur și ...

img

Isidor Şendrea

Facilități exclusive, un spațiu confortabil și plăcut, concept special, aceasta am găsit la Niagara Fitness Club când am început antrenamentele în sala de forță. Țin să mulțumesc echipei Niagara Fitness ...

img

Rodica Ciorănică

Chiar dacă sunt foarte ocupată, încerc să găsesc timp și pentru sport. Încerc să nu prea ratez antrenamentele și să urmez instrucțiunile și recomandările antrenorului personal. La Niagara Fitness Club ...

img

Janna Vizitiu

La  Niagara Fitness Club, familia noastră merge din  primele zile de la deschiderea clubului. Este ideal pentru sport, înot, pentru a menține corpul în formă bună și să te  ...

NIAGARA ÎN CIFRE

CALITATE DEMONSTRATĂ

UNDE NE AFLĂM

img
 • str. Ghidighici 5, Chișinău, Republica Moldova
 • (+373 22) 21 00 21 ; (+373 22) 71 97 14
 • office@niagara.md